Lån 80 000 trygt og rimelig gjennom Zensum

Har du noen gang lurt på hvorfor noen ser ut til å ha lavere kostnader enn andre? Har du hørt ordet sammenligningstjeneste, uten å tenke over hva det kan bety for deg? Når du skal ut og kjøpe varer og tjenester, er det ikke helt uvanlig å sammenligne priser for deretter å handle i den butikken med det beste tilbudet. Dette er i det minste vanlig både når du handler mat, og når du har behov for dyrere varer. Å låne 80 000 kr er også en tjeneste som koster en del penger, så hvorfor ikke sammenligne tilbudene? Da kan du enkelt og greit finne det som sørger for at lånet ikke koster mer enn nødvendig. Da blir det også penger igjen til andre ting.

Slik sammenligner du

Den enkleste måten å sammenligne på er å benytte seg av en tjeneste som samarbeider med flere banker og långivere, slik Zensum gjør. Da trenger du nemlig ikke å besøke nettsidene til en rekke banker for å fylle ut det samme skjemaet gang på gang. Alt du trenger å gjøre når du vil låne 80 000 kr er å fylle ut søknadsskjemaet på nettsiden. Når det er gjort, sender Zensum det videre til alle våre samarbeidspartnere. De er nøye valg ut, og er anerkjente aktører på markedet. Det vil si at du med én søknad kan motta flere tilbud.

Se på den effektive renten

Når du mottar tilbudene om lån på 80 000 kr, kan du sammenligne disse. Da er det den effektive renten du skal se på. Den sier noe om kostnadene ved lånet, og det er derfor viktig at dette tallet er så lavt som mulig. Bankene setter renten etter en helhetsvurdering av din økonomi, og dermed kan den effektive renten variere. Trenger du hjelp til å sammenligne, kan du enkelt kontakte en av våre erfarne rådgivere.