Vi i Zensum bryr oss om deg og din økonomi!

Vi bryr oss om deg og din personlige økonomi, og dette er noe som skiller oss fra andre låneformidlere. For oss er det viktig at du ikke bare får et nytt billån, men at du får et lån med de beste og laveste rente- og lånevilkårene som passer deg og din situasjon. For eksempel kan vi gi deg gode tips og råd om hvordan du kan samle dine lån og kreditter på den beste måten.

Har du allerede samlet dine dyre lån og har vanskelig for å finne et billigere eller bedre alternativ? Kontakt vår kundeservice på denne siden, så hjelper vi deg gjerne!

Samle alle lånene dine på ett sted

Nesten uansett hvordan økonomien din ser ut eller hvilken kredittvurdering du har, er det smart å regelmessig vurdere lånekostnadene dine. Et første skritt mot en sterkere personlig økonomi kan være å konsolidere lånene dine til et litt større forbrukslån. Først og fremst får du en bedre kredittvurdering, noe som kan gi lavere månedlig rente litt senere. Du får også en mye bedre oversikt over økonomien din hvis du velger å samle lånene dine. Unngå unødvendig stress med mange fakturaer og reduser risikoen for manglende betaling.

Vi hjelper deg med å betale tilbake dyre lån

Vår ambisjon er at du skal føle deg trygg og ta kontroll over din økonomiske situasjon selv. Derfor vil vi gjøre det enkelt å finne de riktige lånene og den rette långiveren for deg. Enten du vil være gjeldfri raskt eller redusere de månedlige utgiftene dine i det lange løp, kan du dra nytte av å samle alle lånene og kredittene dine hos Zensum. Når du samler inn alle lånene dine gjennom Zensum, kan du velge utlåneren som gir deg den beste og laveste renten. Husk at du alltid kan sammenligne banker og bestemme selv om du vil refinansiere lånet ditt og få det billigste kredittlånet.