Forbrukslån 200 000 kr til det du vil

Det kan oppstå mange situasjoner der du har behov for å låne 200 000 kr. Det kan være at familien trenger en ny bil, eller at kjøkkenet trenger en renovering. Det kan også være at du har mye gjeld fra før, som du ønsker å samle med et nytt lån. Det fine med et forbrukslån er nettopp det faktum at det er du som bestemmer hva du skal bruke pengene til.
Det kan være fristende å ta opp lån, men det er også viktig å huske på at lån skal tilbakebetales. For å få den beste renten markedet kan tilby deg bør du sammenligne flere tilbud. Den beste og letteste måten å gjøre dette på er å sende søknaden din til Zensum.

Samarbeid med nøye utvalgte banker

Zensum sender nemlig søknaden din videre til alle bankene vi samarbeider med. Du mottar et svar på søknaden om å låne 200 000 kr innen maksimalt 24 timer, og kan deretter sitte hjemme og sammenligne tilbudene du har mottatt. Det er den effektive renten du bør se på, da denne forteller deg hva du må betale for lånet. Den effektive renten består av nominell rente og eventuelle gebyrer. Det er også en god idé å se på andre vilkår, som avdragsfrihet dersom dette er viktig for deg. Husk også at jo lengre tid du bruker på nedbetalingen, desto dyrere blir den totale kostnaden for lånet.

Få hjelp av Zensum

Ved hjelp av Zensum får du ikke bare muligheten til å finne det billigste lånet som passer for deg. Vi har vært lenge på markedet og hjulpet flere hundretusen kunder med å finne forbrukslån med lav rente. Dersom du trenger hjelp med søknaden om å låne 200 000 kr eller ønsker å få oversikt over total kostnad, månedskostnad eller rentekostnad, kan vi hjelpe deg. Du trenger kun å ta kontakt med en av våre mange erfarne rådgivere. Våre tjenester er gratis og alle tilbudene du mottar er uforpliktende.