Det er enkelt å søke refinansiering med sikkerhet via Zensum

Å søke refinansiering med sikkerhet kan være en kaotisk prosess. Du må lete gjennom en rekke bankers nettsider, lese gjennom ulike lånebetingelser og mer. Deretter kan du begynne å sammenlikne renter, månedskosnader og videre. Søk heller gjennom oss! Du fyller inn en søknad, og vi tar jobben med å sende den til nøye utvalgte långivere. I løpet av 24 timer har du flere lånetilbud, som er enkle å sammenlikne. Velg det refinansieringslånet som passer deg best. Signer elektronisk, og lånet er på konto nesten med en gang.

Hva vil det si å refinansiere gjeld med sikkerhet?

Har du mange små lån og kreditter, vil det ofte lønne seg å samle alt i ett større lån. Å refinansiere med sikkerhet i bolig vil kunne gi deg lavere kostnader totalt, samtidig som du beholder skattefordelen for betalte renter. Refinansiering med sikkerhet i bolig betyr at du stiller boligen din som pant til banken. Klarer du ikke å betjene lånet, kan banken selge boligen din for å få dekket de tapte kostnadene. Dette skjer sjelden, men noe man bør være oppmerksom på om man søker lån med sikkerhet i bolig. Eier du flere boliger, som en hytte eller ferieleilighet, vil en del banker godta disse boligene som sikkerhet.

Hvilke kostnader har et refinansieringslån med sikkerhet?

Vi samarbeider kun med nøye utvalgte långivere. Det er for å kunne gi deg refinansiering med sikkerhet kun fra seriøse aktører. Lån kommer med kostnader i form av renter, etableringsgebyr og eventuelle termingebyrer. Disse vil variere fra bank til bank, men med vår tjeneste kan du sammenligne hva de forskjellige kostnadene blir. Bruk gjerne vår lånekalkulator for å se hva et gjennomsnitts refinansieringslån koster. Søker du lån med sikkerhet i bolig vil banken være villig til å gi deg gode betingelser, siden de da har pant i boligen. Husk at nedbetalingstiden spiller inn på de totale kostnadene. desto lengre nedbetalingstid, desto mer betaler du totalt.

Fordelen ved å søke refinansiering av gjeld med sikkerhet

Vi i Zensum er kanskje ikke de du kjenner aller best. Men, selv om vi er nye kan vi hjelpe deg med å kutte lånekostnader. Ved å søke om refinansiering med sikkerhet kan du spare noen kroner. Når våre utvalgte lånutgivere ser at du kan stille sikkerhet for et lån, er de ofte villige til å gi deg sine beste lånebetingelser. Dette kan betyr lavere kostnader for deg. En slik fordel kan være vanskelig å få, om man ikke kan stille en bolig i pant. Det er også en stor fordel å få samlet all smågjeld i et lån, slik at du slipper å forholde deg til flere banker og kreditorer.