Forbrukslån 100 000 kr til det du vil

Før eller siden kommer du til et punkt der pengene du har på kontoen ikke strekker til, eller at du ikke ønsker å vente til du har spart opp nok. Det kan være uforutsette utgifter, at bilen må på verksted eller en nødvendig oppussing av boligen. Det kan også være flybillettene for sommerferien som plutselig kom på tilbud i januar eller barnerommet som på pusses opp. Det kan være flere grunner til at du trenger å låne 100 000 kr, og det fine med et forbrukslån er at du kan bruke pengene slik du ønsker.

Sammenlign lån hos Zensum og finn den laveste renten


Når du skal låne 100 000 kr er det viktig å finne det lånet som gir deg lavest mulig rente. På den måten blir ikke lånet dyrere enn nødvendig. Når du sender inn en søknad til Zensum, sender vi den videre til bankene vi sammenligner med. Innen 24 timer har du fått svar, og nå kan du sjekke hvilket av tilbudene som er best. Trenger du hjelp eller vil ha gode råd, kan du ta kontakt med en av våre erfarne kunderådgivere. Det koster deg ingenting å bruke våre tjeneste, og vi følger strenge retningslinjer for oppbevaring og bruk av sensitiv, personlig informasjon

Lån 100 000 kr til refinansiering

Gjennom Zensum kan du også låne 100 000 kr til refinansiering av eksisterende gjeld. Det vil gi deg en mer oversiktlig økonomisk hverdag. I tillegg får du kun én långiver å forholde deg til. Vi kan hjelpe deg med å finne et nytt lån som kan brukes til å betale ut den gjelden du har fra før.
Det er viktig å se på den totale kostnaden for lånet. Siden bankene tar ulike gebyrer og renter, lønner det seg å sammenligne lån. Det gjør du ved å se på den effektive renten. Det er denne som viser hva lånet totalt koster deg i renter og gebyrer.