Långivere

Zensums Partnere

Zensumkravene er vårt helt egne kvalitetsstempel. En liste med krav som vi håper alle låneagent og långivere snart skal ta utgangspunkt i.

Ansvarlig utlånspolicy

Som en låneagent ser vi et ansvar i å bidra til en mer ansvarlig utlånspolicy. Selv om vi ikke låner ut penger selv, spiller vi en stor rolle i prosessen som leder fram til et lån. Et lån som noen ganger fører til et fjell av gjeld, og det vil vi ikke være en del av.

Du som henvender deg til oss skal selvfølgelig føle deg trygg på at vi kun hjelper deg med å finne lån som tar utgangspunkt i dine forutsetninger. Det gjør at vi blant annet stiller litt strengere krav og litt flere spørsmål. Alt for at det skal bli riktig.

Hva er Zensumkravene?

Zensumkravene er et levende dokument som kommer til å endre seg med tiden og behovene. Ingen blir gladere enn oss hvis kravene våre blir standard, og dermed har oppnådd sitt mål. Da fyller vi på med nye, alt for alltid å jobbe mot visjonen vår: Ingen dårlige lån.

Partnere

Bank Norwegian
Santander
Nordea
Ikano Bank
Express Bank
Nordax Bank
Instabank
Bluestep
Ya Bank
TF Bank Norge
Remember
Resurs Bank
Avida
BRAbank
Morrow Bank
Kraft Bank
Facit Bank
Thorn
Ved nye lån må det finnes rom i økonomien din.

Norske myndigheter har besluttet, for å legge til rette for en sunn kredittgivning, at du som kunde må ha rom i økonomien din for å kunne håndtere et lån.

Dette innebærer at du som kunde må kunne tåle at renten din stiger med 5 prosentenheter fra den renten banken tilbyr deg. Det synes vi er bra. På den måten reduseres risikoen for at man gir lån til forbrukere som ikke har råd til det, og dermed risikerer å få betalingsproblemer.

Zensum jobber derfor kun med långivere som oppfyller kravene til de norske myndighetene.

Leif

Leif, VD

Tall vi er stolte av

+2 000
Anmeldelser på Trustpilot
+900 000
Behandlede tilbud
+150
Kundeservicemedarbeidere

Hva sier kundene våre?

Se alle anmeldelser