Refinansiering av smålån

En refinansiering tilsier at du samler flere smålån i ett større lån. Dette lånet medfører gjerne bedre lånebetingelser. Du trenger bare å forholde deg til én månedlig faktura. Stadig flere søker om refinansiering for å redusere renten og nedbetalingstiden på eksisterende lån.

Mange har allerede opparbeidet seg gjeld som består av små lån med høye renter. Ved å refinansiere smålån, kan du få bedre lånebetingelser. Det kan være tidkrevende å søke lån hos flere långivere samtidig.

Hos Zensum trenger du bare å fylle ut én lånesøknad. Søknaden sendes videre til Zensum sine samarbeidspartnere. Du får vanligvis svar innen 24 timer. Velg deretter et lånetilbud som passer for deg og din personlige økonomi.

Få bedre lånebetingelser

Et refinansieringslån skal i utgangspunktet bidra til at du får bedre lånebetingelser på dine eksisterende lån. Hvis du har mange dyre smålån, kan det være lurt å samle alt i ett større lån. Slik får du et lån med lavere månedlige avgifter. Dette tilsier gjerne lavere rente og én samlet faktura i måneden.

Du slipper å måtte forholde deg til flere långivere samtidig. Ved å ha et større lån hos en långiver, unngår du å betale for mye i avdrag og renter. Et refinansieringslån kan ha en nedbetalingstid på totalt 15 år.

Du kan derfor bruke god tid på å nedbetale lånet. Hvis du ønsker innfri lånebeløpet før tiden, anbefales det at du kontakter din långiver.

Rydd i din personlige økonomi

Mange smålån kan medføre større månedlige utgifter enn nødvendig. For å unngå unødvendige utgifter, anbefales det å samle alle smålån i ett større lån.

For å få en god oversikt over din personlige økonomi, bør du få en oversikt over dine månedlige utgifter. Et refinansieringslån vil gjøre det enklere å holde oversikt over månedlige kostnader. En ryddigere økonomi bidrar til at du får en bedre oversikt over dine utgifter. Utgiftene dine bør stå i forhold til inntekter.

Det anbefales derfor at du lager et budsjett. Et budsjett vil gi en pekepinn på hvilke utgifter som må reduseres for å oppnå en bedre privatøkonomi. En refinansiering av lån gir deg en bedre oversikt over dine månedlige utgifter.