Lån 150 000 kr til lav rente ved å sammenligne tilbud

Det er mange grunner til at du bør sammenligne tilbud om du skal låne 150 000 kr. Når du skal ut på lånemarkedet, lønner det seg å være smart uansett størrelsen på beløpet du ønsker å låne. Benytter du deg av en sammenligningstjeneste som Zensum, søker du hos flere banker og långivere på en og samme gang. Dette er helt gratis for deg. Det er nemlig bankene som betaler Zensum for å komme med nye kunder.
Tid er penger, er det noe som heter. Det finnes så mange långivere på markedet at det vil ta altfor lang tid å sende en søknad til hver enkelt av dem. Zensum samarbeider i tillegg kun med pålitelige aktører med godt omdømme, slik at du skal kunne føle deg helt trygg.

Hva krever bankene for å låne deg penger?

I tillegg til at bankene krever at du har fylt 25 år, stiller de også andre krav. Det ene dreier seg om inntekt. Du må tjene mer enn 200 000 kr i løpet av året, men du må også ha nok igjen av inntekten din til å kunne betjene de avdragene et lån på 150 000 kr genererer.
Videre er det ikke uvanlig med krav om at du har hatt bostedsadresse i Norge i minst 3 år, har konto i norsk bank og en gyldig e-postadresse. I tillegg kreves det også at du har godt betalingshistorikk. Siden banken ikke tar pant for pengene de låner ut, tar de også en stor risiko. Den minimerer de så mye som mulig, blant annet ved å ikke låne ut til personer med betalingsanmerkninger.

Kontakt oss om du ønsker veiledning

Om du er i tvil om hva et lån på 150 000 kr vil koste deg, har spørsmål om refinansiering eller noe annet i forbindelse med lån, kan du kontakte vår kundeservice. Her sitter det kompetente personer klar fra mandag til fredag for å hjelpe deg med alt du lurer på. Vi er her for å gjøre din økonomiske hverdag så enkel som mulig.