Lån 90 000 kr til gode vilkår og lav rente

Et lån på 90 000 kr er nok til å kjøpe ny bruktbil, bruktbåt, pusse opp stua, kjøpe nye møbler og hvitevarer eller dra på drømmeferien. Det er også et beløp du kan bruke til å refinansiere eksisterende gjeld, slik at du kun har ett lån å håndtere i stedet for mange.
Det er mange som drømmer om en lettere økonomisk hverdag. Dette kan du selvfølgelig oppnå om du setter opp et budsjett, og følger med på hva du bruker pengene til. Da oppdager du kanskje at du har abonnementer du kan avslutte eller at du vil spare mye på å handle en gang i uken. Et annet sparetips er å refinansiere den gjelden du allerede har.

Refinansiering av gjeld

Om du har flere lån, må du også betale flere termingebyr og kanskje til og med fakturagebyr. Du må forholde deg til flere forfallsdatoer, og før du vet ordet av det har du kanskje glemt en. I tillegg vil du ikke ha samme rente på alle lånene. Søker du om et nytt lån på 90 000 kr gjennom Zensum, får du muligheten til å sammenligne tilbudene og velge det med den laveste renten.

Deretter bruker du dette nye lånet til å betale ut den eksisterende gjelden din. Resultatet er at du får et lån, et termingebyr og en låntaker å forholde deg til. Totalt sett vil du antagelig også få en lavere rente. Du sparer ikke bare penger, men får også bedre oversikt.

Ta kontakt med oss

Dersom du trenger hjelp til å håndtere refinansieringen, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å vurdere de totale kostnadene før du tar opp et lån på 90 000 kr. Du kan nå vår kundeservice på telefon fra mandag til torsdag mellom klokken 09.00 og 19.00 samt på fredager fra klokken 09.00 til 17.00.