Det handler ikke om oss – det handler om deg.

Tre gode grunner til å bruke Zensum

Ansvarlig utlån

Zensumkravene er vår egen kravmerking. En måte for oss å stille krav til ansvarlig utlån, både til oss selv og de långiverne vi jobber med. Med «ansvarlig utlån» mener vi rett og slett lån som ikke roter det til for mennesker – men hjelper dem.

Les mer

Personlig service

Vi er ganske sikre på at en trygg og bærekraftig låneagent gjøres best når de riktige menneskene prater med andre mennesker. Derfor har vi en kundeservice med mye erfaring.

Les mer

En enkel prosess

Ved hjelp av våre dyktige teknologiutviklere, vår omfattende kundetjeneste og vårt nære samarbeid med noen utvalgte långivere vil vi gi deg en mulighet att hitte rätt lån, rask og trygg.

Riktig lån skal ha riktig långiver, og vi sammenligner bare de som oppfyller våre Zensumkrav.

For oss er det viktigere å tilby riktig långiver enn å tilby mange. Zensumkravene er en måte for oss å stille krav til ansvarlig utlån, for både oss selv og de långiverne vi jobber med. Med ansvarlig utlån mener vi rett og slett lån som ikke roter det til for mennesker – men hjelper dem. Akkurat nå tilbyr vi følgende långivere: Avida, BB Bank, Express Bank, Re:member, Nordax, Nordea, YA bank, Santander, Easy Bank, Resurs Bank, Ikano & Komplett Bank.

Det er du som er kunden!

Mange i den finansielle verdenen glemmer noen ganger at det er du som er kunden. Det er som om forventingene vi har til en butikk, et bilverksted, et hotell, en restaurant eller andre steder hvor vi bruker pengene våre ikke finnes når vi kommer f.eks. til en bank. Hvorfor er det slik? Dere har jo så mye å velge mellom, så hvorfor i all verden skulle dere velge noen der DERE, kundene, må komme med luen i hånden. Nei, det synes vi ikke er riktig.

Vi vil være best!

Alle er selvfølgelig ikke like, og akkurat som menneskers økonomiske forutsetninger er ulike er også vi i finansbransjen det. Noen er dårligere, noen er bedre. Vi vil være best. Vi kaller det Zensumservice, og vi vil at du skal bli positivt overrasket når du bruker oss til å finne det neste lånet ditt. Velkommen til Zensum – vi er veldig glade for at du velger oss for å finne riktig lån og avtale.

Vi er stolte over å ha hjulpet over 450 000 mennesker i Sverige og Norge med å sammenligne lånene sine.

Hvem er vi?

En salig blanding av lidenskapelige mennesker og avansert (forenklende) teknologi.

Hver dag, og i alle beslutninger, minner vi oss selv om at det er våre verdier som skaper en bærekraftig lønnsomhet. Vi kaller det ”Omtenksomhet fremfor lønnsomhet”.

Hjelpsomhet

Vi hjelper hverandre ordentlig.

Uansett hvor moderne og teknisk avanserte vi er, så skal vi aldri glemme grunnlaget i det vi gjør. Gjennom hjelpsomhet og lagarbeid hjelper vi mennesker til en bedre økonomi. Å være hjelpsom trenger ingen instruksjonsbok – det finnes i oss alle som jobber i Zensum. Ta alltid utgangspunkt i kunden eller kollegaen, og bruk din kunnskap, visdom og erfaring til å hjelpe vedkommende fremover på alle måter, så kommer det til å gå kjempebra. Takk for hjelpen. På forhånd.

Ansvar

Vi tror på ansvarlig utlån.

Å finne og velge riktig lån og avtale for hvert menneskes individuelle økonomi er et stort ansvar og en trening i å se på flere ting samtidig. Derfor er vi alltid lydhøre for alle menneskers ulike livssituasjon, deres behov og deres ønsker. Når vi velger hvilke långivere vi jobber med, stiller vi tydelige krav på alle måter. Det er en mer menneskelig og mindre maskinell prosess som tar mer tid, men blir mer riktig.

Frihet

Vi våger å drømme.

Det er ikke bare et mektig ord for oss. Det er grunnen til at vi finnes. Vi vil frigjøre mennesker fra dårlige lån, unødvendige utgifter og en begrenset økonomi. Vi synes økonomien skal muliggjøre livet, ikke bremse det. Det handler om å skape en husholdningsøkonomi som rommer friheten til å være nysgjerrig, planlegge og til og med drømme. Det er dette vi vil oppnå, men også hvordan vi alle må være – åpne, fleksible og dermed så uavhengige vi kan være. Når det er sagt – det ER et mektig ord! «Frihet». Wow.