Lån 70 000 kr til gode vilkår og lav rente

Oppussing av bad, nye møbler i stua, nytt campingutstyr, ny bruktbil eller refinansiering. Det er mange grunner til at det kan være nødvendig å låne 70 000 kr. Det kan skje uforutsette ting eller du kan ha en lang ønskeliste over ting du ønsker å gjennomføre. Det fine med å låne 70 000 kr gjennom Zensum er at du kan bruke pengene slik du ønsker. Det er ingen, verken vi eller långiveren, som legger seg opp i hva du bruker dem til. Med det sagt er det likevel viktig at du ikke låner penger uten at du vet at du kan betale dem tilbake. I tillegg bør du ha en god plan for hvordan du skal bruke dem, slik at de ikke bare forsvinner til mange unyttige formål.

Sammenlign flere tilbud

Når vi skal gjøre en større investering, vil de fleste av oss sammenligne priser og finne ut hvor vi kan kjøpe varen til lavest mulig pris. Det samme burde vi gjøre når vi ønsker å søke om et lån på 70 000 kr. Å benytte seg av en sammenligningstjeneste som Zensum, er den enkleste måten å sammenligne på. Din ene søknad sendes videre til alle långiverne vi samarbeider med. Når svarene kommer tilbake, kan du sitte i fred og ro og finne ut hvem som tilbyr deg den laveste effektive renten.

Zensum hjelper deg

Om du skulle ha behov for hjelp, kan du kontakte Zensum. Vi er eksperter på å formidle forbrukslån, og har hjulpet over en halv million kunder. Vår kundeservice er åpen fra mandag til torsdag fra klokken 9 til 19 samt på fredager fra klokken 9 til 17. Vi kan blant annet hjelpe deg med å vurdere totalkostnadene ved å låne 70 000 kr eller hjelpe deg med å vurdere tilbudene du har fått.