Sammenlign og lån 60 000 kr til lav rente

Noen ganger er det ikke den store summen som skal til. Kanskje du plutselig står med en fryser som nekter å fungere lenger, eller må en tur til tannlegen. Det er ikke alltid lett å spare opp til en buffer, og når behovet plutselig er der kan det å låne 60 000 kr være en fin løsning.

Det viktigste når du skal låne penger er å aldri låne mer enn du faktisk har behov for. Det koster penger å låne penger, og dermed lønner det seg å ha tenkt gjennom det hele på forhånd. Lånet skal betales tilbake i månedlige avdrag, og avdragene begynner med en gang lånet er utbetalt.

Sammenlign og finn den laveste renten

Når du låner 60 000 kr, må du betale tilbake lånebeløpet pluss renter og eventuelle gebyrer. Derfor lønner det seg å sammenligne tilbud fra flere banker. Det kan du gjøre gjennom Zensum. Vi er en sammenligningstjeneste, som samarbeider med noen av markedets mest pålitelige aktører.
Vi sender søknaden din videre til alle de vi samarbeider med. Når tilbudene kommer inn, kan du sammenligne dem i ro og mak. Du står fritt til å velge hvilket tilbud du eventuelt vil signere på. Signaturen gjør du elektronisk ved hjelp av din BankID.

Kontakt oss – Vi hjelper deg

Om du har spørsmål rundt det å låne 60 000 kr, kan du kontakte oss per telefon. Vi kan nås fra mandag til torsdag mellom klokken 09.00 og 19.00 og fredager fra klokken 09.00 til 17.00. Vi hjelper deg gjerne med å vurdere lånebehovet ditt og se over hvilke totalkostnader du må regne med. Vi kan også hjelpe deg med å sammenligne lånetilbudene du mottar. Vi har hjulpet over 500 000 fornøyde kunder, og har stor kompetanse på forbrukslån. Vi er derfor et godt valg når du vurderer å låne 60 000 kr til så lav rente som mulig.