Søk om båtlån i dag

Hos Zensum kan du sammenligne lånetilbud fra flere långivere samtidig. Dette gjør det enklere å finne et båtlån, med gode lånebetingelser. Det er flere faktorer å ta hensyn til når du skal søke om et båtlån. Du bør først og fremst være sikker på at du kan betjene lånet. Hos Zensum finner du billigste båtlån, med de beste lånebetingelsene.

Invester i en båt

En båt er en investering du vil få stor glede av. Båtlivet er en del av den norske sommeren. Stadig flere velger derfor å investere i en båt som kan brukes hele sommersesongen. Du kan velge blant utallige båtmerker og modeller. Det er derfor ikke like enkelt å bestemme seg for hvilken båt du skal velge. Før du bestemmer deg for båtmodell, bør du undersøke hvor du får billigste båtlån. Ved å benytte lånekalkulatoren får du med en gang en oversikt over hvor mye du kan låne. Dette i forhold til både lånebeløp og månedlige avdrag. Søk om et båtlån uten egenkapital hos en av Zensum sine samarbeidspartnere.

Digital signering av låneavtalen

Når du har takket ja til et båtlån, må du signere låneavtalen. Låneavtalen kan signeres digitalt ved bruk av bankID. Den kan også signeres manuelt, før den sendes i retur til långiveren. Lånebeløpet vil bli overført til den kontoen, som du har oppgitt. Du må deretter betale månedlige avdrag på båtlånet. Når du får lånebeløpet på din konto kan du gå til anskaffelse av en båt, som passer ditt behov. Det er også mulig å refinansiere et eldre båtlån, om du ønsker dette. En refinansiering kan bidra til at du får en romsligere økonomi. Ta gjerne kontakt med Zensum kundeservice for ytterligere råd og veiledning vedrørende lån til båt.