Invester i en campingvogn

Stadig flere velger å realisere drømmen om å investere i en campingvogn. Dette er gjerne en investering som du bør bruke tid på. På samme måte som når du kjøper bil, må du også finne en campingvogn som passer ditt behov. Derimot behøver du ikke å bruke lang tid på å finne et passende lån til campingvogn. Hos Zensum kan du sammenligne tilbud fra flere långivere samtidig. Du slipper derfor å søke om lån hos flere långivere. Etter at du har fylt ut lånesøknaden, vil du få svar innen 24 timer fra Zensum sine samarbeidspartnere. Deretter kan du enkelt sammenligne de ulike lånebetingelsene før du tar en avgjørelse.

Refinansier lån på campingvogn

Mange velger å bruke campingvognen til å kjøre på ferie. Det er lett å finne overnatting på en velutstyrt campingplass, men du kan også velge å plassere campingvognen på en fast plass hele året. Før du går til anskaffelse av en campingvogn bør du derfor vurdere hvilke behov du har. Da blir det enklere å finne riktig campingvogn. Dersom du har en campingvogn som allerede er belånt, bør du undersøke om lånebetingelsene fremdeles er gode nok. Du kan refinansiere eksisterende caravanlån om du ønsker dette. Du fyller enkelt ut lånesøknaden hos Zensum. Dersom du finner et lånetilbud med bedre lånebetingelser enn det du allerede har, bør du vurdere dette.

Sjekk om det er heftelser

Når du har bestemt deg for hvilken campingvogn du ønsker å kjøpe, bør du sjekke om den har registrerte heftelser. Det er ikke alltid at et caravalån er nedbetalt, og registrerte heftelser på campingvognen kan medføre at du kjøper en campingvogn med gjeld. Du bør derfor være forsiktig med å inngå en kjøpsavtale før eventuelle heftelser er fjernet. Du kan sjekke om det er registrert heftelser i Brønnøysundregistrene. Før du søker på et bestemt registreringsnummer, bør du derimot sjekke at registreringsnummeret finnes hos Statens vegvesen. Du kan bestille dokumentasjon på heftelsene hos Brønnøysundregistrene. Det viktigste er at du blir fornøyd med den nye campingvognen din.

Forsikring av campingvognen

Når du har gått til anskaffelse av en campingvogn, bør du investere i en forsikring. En god forsikring dekker eventuelle skader som kan oppstå på campingvognen. Hvis du er en av dem som kjører på campingferie, bør du investere i en kaskoforsikring. Dette er en forsikring som dekker både utforkjøring og kollisjon.