Lån til MC – få lave renter gjennom Zensum

Du kan søke om MC-lån gjennom Zensum. Vi sender ut søknaden din til flere banker som vil konkurrere om å få deg som kunde. I mange tilfeller vil dette innebære lavere rente på lånet, siden du kan ofte velge mellom flere tilbud.

Fordelen med å søke om lån til motorsykkel via en samlet søknad, er du slipper å søke gjentatte ganger. Alt du behøver å gjøre, er å fylle ut søknaden, så tar vi oss av kommunikasjonen med bankene. Behandlingstiden er som regel kort og ved innvilget søknad har du pengene på konto i løpet av noen få dager.

Søk MC lån med Bank ID

Med BankID kan du søke lån gjennom Zensum. Vi tilbyr lån opptil 600 000 kr via våre samarbeidspartnere, og nedbetalingstiden er 1-20 år. Når du legger inn søknad hos oss, skal du signere søknaden med BankID. Deretter vil vi sende ut søknaden din til bankene. Etter en kredittvurdering vil du forhåpentligvis få flere tilbud om lån til motorsykkel. Hvis du sier ja til et tilbud, vil du bli bedt om å signere en eventuell lånekontrakt med BankID også – så ha denne klar! Er du i tvil om hva du skal gjøre, kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Refinansier eksisterende lån til motorsykkel

Ved å refinansiere lån til motorsykkel, kan du spare flere tusen kroner avhengig av rente og nåværende betingelser. Det er helt gratis å sende inn søknad hos oss, og vi vil ta kontakt med alle bankene vi har samarbeidsavtale med. Du er ikke forpliktet til å låne før du signerer en eventuell avtale. Legg inn en søknad nå og se hvilke renter du får tilbud om – det kan gi deg lavere rente og enda bedre betingelser. Flere banker har heller ikke gebyr på opprettelsen av lånet, noe som gjør det enda mer sannsynlig du får lavere effektiv rente.