Snøscooterlån - uten krav til egenkapital

Gjennom våre samarbeidspartnere kan du få lån til snøscooter, uten krav til egenkapital. Du behøver bare fylle ut en samlet søknad hos oss, så vil vi sende den ut til alle våre samarbeidspartnere. De eneste kravene til å søke, er at du har fylt 25 år på søknadstidspunktet og har en fast inntekt på minimum 200 000 kroner.

Et lån uten sikkerhet betyr du kan disponere pengene helt fritt. Derfor, er det ikke krav til egenkapital, noe som gir deg veldig stor frihet i valg av snøscooter, enten du vil kjøpe brukt eller nytt.

Søk om lån inntil 500 000 kroner - få lavest mulig rente


Du kan få lån inntil 500 000 kroner til snøscooter når du søker lån gjennom Zensum. Når vi sender ut søknaden din til alle bankene vi har samarbeid med, vil de gå gjennom søknaden og forhåpentligvis gi deg et tilbud om lån. du vil løpende få tilbud om lån og kan velge den banken som gir deg lavest mulig rente - dette kan spare deg for mange penger, raskt og effektivt.

Selv med et eksisterende snøscooterlån er det mulig å søke om refinansiering. Det er også mulig å kombinere flere eksisterende lån, for å redusere månedskostnaden. I mange tilfeller vil dette gi lavere rente og bedre vilkår, noe som igjen vil bety penger spart.

Raskt svar på søknaden

Når du søker om lån snøscooter gjennom Zensum vil du få svar i løpet av forholdsvis kort tid. Vi vet godt hvordan tidspress kan være den helt store forskjellen, når du finner et godt tilbud på snøscooter. Vanligvis vil du få svar på lånesøknaden allerede etter 24 timer, noe som gir deg den fleksibiliteten du har behov for, når du trenger et snøscooterlån så raskt som mulig.