Presse & Medier

Tall vi er stolte av

+3 000
Anmeldelser på Trustpilot
+1 000 000
Behandlede tilbud
+100
Kundeservicemedarbeidere

Vår reise

2013

2013

Zensum ble grunnlagt i David Bagares gata i Stockholm med en ambisjon om å hjelpe mennesker med å finne rettferdige renter og gode lån. Lokalene var små, men visjonen stor: Ingen dårlige lån.

2014

2014

Etterspørselen etter en enkel og rettferdig metode for å forbedre renten var stor, og vi ekspanderer til Uppsala!

2015

2015

På dette tidspunktet har Zensum hjulpet 100 000 mennesker med å få oversikt over lånene sine. Vi ser at vi virkelig kan utgjøre en forskjell, og ambisjonene vokser Bedriften beveger seg ut i ukjent terreng og lanserer to PPM-fond. Dessverre var ikke denne ideen like innlysende som den først så ut, og den ble ødelagt av en kaotisk PPM-verden. Det var en dyrekjøpt, men verdifull erfaring som har betydd mer for oss enn all medgangen noen gang har gjort.

2016

2016

Zensum er fortsatt innstilt på å være en sterk og god kraft på lånemarkedet, og lanserer en trygghetsforsikring – Zensum Säker, sammen med forsikringskjempen AXA.

2017

2017

Zensum finner veien hjem igjen og fokuserer på det vi virkelig er gode på. Styrket av fornøyde kunder innenfor sammenligning av lån, ekspanderer Zensum til Norge gjennom datterselskapet Zensum AS.

2018

2018

Året vi nådde vår fineste milepæl – 4,9 av 5 i karakter på Trustpilot i Norge og 4,7 av 5 i Sverige, basert på 500 respektive 3000 anmeldelser. Med det i ryggen begynner vi å legge grunnlaget for en ny reise for varemerket vårt.

2019

2019

Med over 450 000 lånsammenligninger i Norge og Sverige, går Zensum styrket inn i det nye året. I det andre kvartalet kommer det nye bremsetiltak mot forbrukslån i Norge, som på kort sikt er en utfordring, men som på lengre sikt styrker Zensums tilbud og hjelper oss på veien mot vår fortsatt tilstedeværende visjon – ingen dårlige lån.

2020

2020

Året som ligner mer og mer på en berg- og dalbane, skyter fart. Zensum AB får tillatelse fra den svenske Finansinspektionen til å formidle boligkreditt, betalingsinitieringstjenster og kontoinformasjonstjenester. Vi lanserer Zensumkravene med ambisjon om ikke bare å forandre oss selv, men hele lånemarkedet til det bedre.

2021

2019

Som et viktig første skritt i en mer langsiktig og omfattende digital satsing, lanserer Zensum en ny hjemmeside med bedre innhold og funksjonalitet. Neste naturlige steg i selskapets utvikling skjer gjennom lanseringen av sammenligning og formidling av boliglån, i Sverige og i Norge. Vi lanserer vår trygghetsforsikring i Norge - Zensum Sikker. Vi passerer også en viktig milepæl med 700 000 utførte lånsammenligninger.

2022

2020

Til tross for stigende renter, høy inflasjon og høye strømpriser, lyktes vi å hjelpe mange privatpersoner i Sverige og Norge med å reforhandle sine lån.

2020

Fortsettelse følger.

2023

Vår visjon

Ingen dårlige lån.

Med en tilgjengelig personlig service og et ansvarlig utgangspunkt vil vi bidra til en verden uten dårlige lån.
Vår misjon
Vi jobber med, og for, en ansvarlig långivning. – Vi vil ha, og tror på at vi kan bidra til, en verden uten dårlige lån gjennom å stille krav til både oss selv og de långiverne vi jobber med. Omtenksomhet må alltid komme før lønnsomhet.
Styret vårt

Sammen jobber vi ut ifra et felles verdigrunnlag for å tilby best mulig service til kundene våre.

Eierstyring og selskapsledelse