Låne penger gjennom en seriøs aktør

Gjennom Zensum kan du søke om lån til det du vil. Vi samarbeider med en rekke seriøse lånetilbydere, som kan tilby lave renter og gunstige lånebtingelser. Vi tilbyr en enklere søkeprosess, som gjøres digitalt. Det tar heller ikke unødvendig lang tid før du har lånebeløpet på kontoen din. Vi hjelper deg med lån til bil, lån med og uten sikkerhet, eller kanskje du har tenkt deg på et stort event og mangler noen tusen for å kunne dra? Fyll inn en søknad gratis og vi videreformidler den til flere lånetilbydere. Innen 24 timer har du fått svar fra de aller fleste bankene.

Lån penger smart

Selv om vi kan tilby forbrukslån, ønsker vi ikke å sette deg i en økonomisk vanskelig situasjon. Vær derfor smart når du skal låne penger. Ikke lån mer enn hva du kan betjene. Sjekk alle lånetilbudene du får nøye. Vurder rentesatser, etableringsgebyrene og nedbetalingstiden. Har du muligheten, vil en rask nedbetalingstid være smart. Det gir lavere totalkostnad på lånet. Kan du stille sikkerhet for et lån, er det også ofte med på å reduserer kostnadene.

Hvorfor ta opp et lån via Zensum

Det finnes mange valg du må ta når du låner penger. Kanskje er du usikker på låneprosessen, hvor mye du kan låne og videre. Derfor har vi lagt ned mye arbeid i å være med på prosessen og gjøre den enkel for deg. Kontakt oss gjerne med spørsmål du har i forhold til alt fra søknaden til hvilke banker vi samarbeider med. Du sparer også tid ved å søke via oss. Du slipper å ta runden selv med en og en bank for deretter å velge, noe som kan ta mye tid om en skal gjøre alt på egen hånd.

Din økonomi er viktig for oss

Selv om vi hjelper deg med å låne penger, er din personlige økonomi viktig for oss. Vi setter vår stolthet i å ta ansvar for å tilby en forsvarlig tjeneste. Derfor samarbeider vi ikke bare med lånetilbydere, men også med gjeldsregisteret. Dette er et nasjonalt register hvor eventuelle betalingsanmerkninger og inkassokrav registreres. Har du noe registrert der, vil det være vanskelig å få lån. På den måten hjelper vi deg, slik at du ikke gjør en vanskelig økonomisk situasjon verre.