Forbrukslån 400 000 kr til det du vil

Noe som skiller oss fra andre låneformidlere er at vi går inn i deg og økonomien din når du vil låne 100 000 kr fra Zensum. For oss er det viktig at du får et lån med de beste og laveste rente- og lånevilkårene, som passer deg og din situasjon og ikke bare, at du får et lån på 400 000 kr. Vi kan blant annet gi deg mange gode tips og råd om hvordan du kan samle inn lån og kreditter på den beste måten. Har du allerede samlet dine dyre lån og har vanskelig for å finne et billigere eller bedre alternativ? Kontakt vår kundeservice på denne siden, så hjelper vi deg gjerne!

Samle alle lånene dine på ett sted

Uansett hvordan økonomien din ser ut eller hvilken kredittvurdering du har, er det alltid lurt å vurdere lånekostnadene dine regelmessig. Et første skritt mot bedre personlig økonomi kan være å konsolidere lånene dine til et litt større forbrukslån på for eksempel 400 000 kr. Først og fremst får du en bedre kredittvurdering, som også kan resultere i lavere månedlige renter litt senere. Du får også en mye bedre oversikt over økonomien din hvis du velger å samle inn lånene dine, slik at du kan unngå unødvendig stress med mange fakturaer og redusere risikoen for manglende betaling.

Vi hjelper deg med å betale tilbake dyre lån

Vår ambisjon er at du skal føle deg trygg og ta kontroll over din økonomiske situasjon, både når du vil låne for 400 000 kr eller ønsker å samle inn eksisterende lån. Derfor vil vi gjøre det enkelt å finne de riktige lånene og den rette långiveren for deg. Kanskje du vil være gjeldfri raskt eller redusere de månedlige utgiftene dine i det lange løp, og da kan du ha nytte av å samle alle lånene og kredittene dine hos Zensum. Når du samler alle lånene dine gjennom Zensum, kan du velge utlåneren som gir deg den beste og laveste renten. Du bestemmer alltid selv om du vil refinansiere lånet ditt og få det billigste kredittlånet.