Forbrukslån 300 000 kr til det du vil

Før eller senere skjer det ting som gjør at du har behov for ekstra kapital. Det kan være at det er behov for en ny bil eller en total oppussing av kjøkkenet. Uansett hvorfor du ønsker å søke om å låne 300 000 kr, vil det være økonomisk smart å sammenligne lån. Når du skal kjøpe andre kostbare produkter eller tjenester, sjekker du gjerne ut flere tilbydere. Du ønsker ikke å betale mer enn hva som er nødvendig. Det samme burde gjelde når du skal ta opp et lån. Lån koster penger, og denne kostnaden varierer fra bank til bank.

Når du søker om et lån på 300 000 kr gjennom Zensum, vil den ene søknaden du sendes ut gå videre til alle bankene vi samarbeider med. Da kan du sammenligne de ulike tilbudene, og velge nettopp det som gir deg de beste vilkårene og den laveste effektive renten.

Den effektive renten forteller deg hva lånet vil koste


Den effektive renten består av den nominelle renten og eventuelle gebyrer, som etableringsgebyr og termingebyr. Det er denne renten som forteller deg hva du må betale for et lån på 300 000 kr. Jo lavere effektiv rente, jo billigere blir totalkostnaden for lånet ditt. Det er imidlertid viktig å huske på at nedbetalingstiden også spiller en rolle i den totale kostnaden. Det er fordi renten løper i hele nedbetalingsperioden. Jo raskere du betaler ned lånet ditt, jo billigere blir det.

Trygt å sammenligne med Zensum

Det er helt trygt å sammenligne ulike lånetilbud hos Zensum når du skal låne 300 000 kr. Ikke bare krypterer vi informasjonen du sender inn til oss, men vi både behandler og oppbevarer den i samsvar med strenge retningslinjer. Disse er naturligvis i samsvar med gjeldende lover og regler. Bankene vi samarbeider med er nøye utvalg av oss, og vi har hittil hjulpet over en halv million kunder til en bedre økonomisk hverdag. Velger du oss, får du rask og kostnadsfri hjelp av noen som er opptatt av at du skal få en god økonomisk hverdag.