Med sikkerhet i bolig
Inntil kr 25 000 000
Refinansiere
Lånetid
8 år
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer lån og kreditter du har fra før.
Månedlig kostnad:
1,985 kr
Gå videre
Eksempel: Lån 2 000 000 kr, 25 år, nom. rente 7,47%, eff. rente 7,77%. Kostnad: 2 436 540 kr. Totalkostnad: 4 436 540 kr. Faktisk månedsbeløp og totalbeløp kan avvike fra kalkulator. Etab.gebyr 1-4 %. Rente fastsettes individuelt. Oppdatert 2024-02-09.
Formålet med lånet ditt
Oppgi den delen av lånet på 150 000 kr som du ønsker å bruke til å innfri eksisterende lån.
?
Oppgi omtrent hvor stor nåværende låne-/kredittgjeld du vil innfri (ikke boliglån).
Formålet med resterende 100 000 kr
Hva er formålet med lånet?
Betalingsforsikring
Angi om du har en eller flere existerende betalingsforsikringer.
Angi husleie og andre driftskostnader.
Sivilstatus
Partnerens årsinntekt før skatt
Angi husleie og andre driftskostnader.
Boligopplysninger
Boligutgifter, fellesutgifter ol. (din andel)
Ikke renter og avdrag på boliglån
?
Angi husleie og andre driftskostnader.
Har du boliglån / lån med sikkerhet?
Vi trenger informasjon om alle nåværende lån for å behandle søknaden, selv om det er noe du ikke ønsker å refinansiere

Oppgi omtrentlige tall. Hvis informasjonen mangler, kan lånetilbudene dine bli avvist senere.

(Informasjon om forbrukslån og annen usikret gjeld deler du fra Gjeldsregisteret etter søknaden er sendt inn)
Ikke glem å bekrefte låneopplysningene ovenfor før du fortsetter med skjemaet.
Bank (lånetype)
Beløp
250 000 kr
Rente
10,23 %
Månedlig Kostnad
3000 kr
Totale Beløp
250 000 kr
Snittrenten
10,23 %
Månedlig Kostnad
3000 kr
Ansettelsesform
Årlig inntekt
Din arbeidsgiver
Vi kontakter ikke din arbeidsgiver
Ansatt fra (måned og år)
Anställd till
Leieinntekter
?
Har du leieinntekter kan du skrive inn disse her.
Leieinntekter
Kontaktinformasjon
Mobiltelefon (+47) - 8 siffer
Epost
Fødselsnummer
Vennligst fyll ut fødselsnummeret ditt. 11 tall
Norsk statsborger
Bodd i Norge siden
Medsøkere
Ta vekk
?
Medsøker er en person som står oppført på lånet sammen med deg.
Dersom det er flere enn én eier av boligen du ønsker å pantsette, må alle eiere inkluderes i søknaden.

Med en medsøker øker sjansen for bedre tilbud.
Medsøkere Sivilstatus
Medsøkere Boligsituasjon
Boligutgifter, fellesutgifter ol. (din andel)
Ikke renter og avdrag på boliglån
?
I boutgifter inngår amortering, husleie og andre driftskostnader.
Angi omtrentlig boligkostnad
Medsøkere Ansettelsesform
Årlig inntekt
Din arbeidsgiver
Vi kontakter ikke din arbeidsgiver
Ansatt fra (måned og år)
Anställd till
Leieinntekter
?
Har du leieinntekter kan du skrive inn disse her.
Leieinntekter
Medsøkere Kontaktinformasjon
Medsøkere Fødselsnummer
Vennligst fyll ut fødselsnummeret ditt. 11 tall.
Norsk statsborger
Bodd i Norge siden
Ved å klikke på "Finn riktig lån" -knappen, godkjenner du Zensums personvernerklæring og brukervilkår.
Gjeldsregistret
Forbrukslån
15.3.2024

Et trygt lån hos Zensum - For deg og din livsstil

Mange har drømmer om aktiviteter, endring av livsstil eller jobb. Ofte lar man dessverre drømmene ligge av økonomiske årsaker. Hva om vi forteller deg at alt er mulig om man planlegger godt?
Lesning 
4 min

Et trygt lån hos Zensum - For deg og din livsstil

Mange har drømmer om aktiviteter, endring av livsstil eller jobb. Ofte lar man dessverre drømmene ligge av økonomiske årsaker. Hva om vi forteller deg at alt er mulig om man planlegger godt? Realiser drømmen om frilansjobbing, kurset i utlandet eller innkjøp av utstyret du trenger.

Lev ut drømmen

Driver du med aktiviteter som krever utstyr? Kanskje er du midt i treningen til et triathlonløp, men har behov for å oppgradere sykkelen? Eller sitter du foran skjermen og drømmer om å vandre forskjellige ruter rundt i Europa? Uavhengig av hva livsstilen din inneholder er det mulig å få levd ut drømmen. Økonomisk kan det kanskje føles uoppnåelig, men det er fullt mulig å få gjennomført drømmer med hjelp gjennom forbrukslån fra Zensum.

Sport eller friluftsliv?

Mange former for aktiviteter krever utstyr. Ser du for eksempel på triathlon er det en sport som utfordrer kroppen på mange måter. Det skal løpes, svømmes og sykles. Alle delene krever utstyr av forskjellige slag. Løpesko og sykkel kan fort komme opp i flere tusen kroner. Drar man i tillegg rundt og konkurrerer, koster reisen også en del. Økonomi blir på denne måten en stor del av sporten. 

Nordmenn er glade i friluftsliv. Noen i form av faste søndagsturer, andre tilbringer dager i naturen på jakt eller vandring. Årstidene her til lands krever at du har klær og utstyr til turene du gjør. Spesielt om du planlegger lengre turer med overnatting. Listen over hva som trenges kan se ut som dette:

  • telt eller hengekøye
  • lommelykt/hodelykt
  • sovepose
  • vindtette, regntette og varme klær
  • godt fottøy
  • kokekar
  • primus
  • ryggsekk


Det er ikke nødvendig å ha det aller nyeste innenfor friluftsliv, men for en behagelig opplevelse bør iallefall sko og ryggsekk være gode og tilpasset din kropp.

Utstyret trenger heller ikke å koste skjorta, men noe penger må man legge inn. Hvor mye, bestemmer du, og du bør absolutt sette opp et budsjett. Ta også høyde for at det kan komme uforutsette utgifter. Et lite lån kan være med på å gi deg en god start, eller oppgradere det utstyret du allerede har. 

Lære noe nytt

Hobbyer eller drømmer handler ikke kun om sport og friluftsliv. Det kan også være å lære nye ting, delta på store eventer eller videreutdanne seg. Det finnes en rekke kurs, møter og utdanninger som er tilgjengelige for de aller fleste. Eller kanskje du har en hobby hvor det arrangeres workshops? 

Når hobbyer er en del av hverdagen, bør du absolutt unne deg kurs eller annet for å utvikle deg. Økonomisk er det lett å løse med et lån. Et lite lån, som kan nedbetales i et tempo som passer deg og din personlige økonomi. Kursene finner du ofte på nett, eller ved å kontakte organisasjoner innenfor din hobbys felt. 

Pause eller en ny hverdag

Mange drømmer om å ta en lengre pause fra hverdagslivet. Noen drømmer om å endre livsstil fullstendig. Mange har tatt steget, for eksempel en del hobbymusikere. De har gått til innkjøp av lydanlegg eller instrumenter og tatt landeveien fatt. Kanskje har du en DJ i magen og kunne tenkt deg å testet frilanslivet? Alt er mulig! 

Er ikke frilansliv noe for deg, men du kunne tenkt deg et år eller mer borte fra hverdagen? Sett deg et mål for hva du vil gjennomføre, hva du tror det vil koste, og begynn planleggingen. Det er ikke nødvendig å selge unna hus og innbo, økonomien kan du fikse med litt sparepenger og så spe på med et forbrukslån. 

Se for deg dager på vandring eller i solen et sted i verden. Langt borte fra hverdagens mas og rutiner. Nye erfaringer, opplevelser og kunnskap. Godt for kropp og sjel!


Et bedre liv

Livet er til for å leves, sies det, og har du drømmer, bør du satse på å oppfylle dem. Det handler om å finne livsstilen som akkurat du lengter etter. Om det er friluftsliv, frilansjobbing eller annet – ikke legg drømmen på hylla. Mange lånetilbydere står klare til å hjelpe deg med å realisere ditt nye liv. Du styrer selv hvor store lån du tar, hvor mye du bruker og hvor fort det betales ned. Det som kan sies sikkert er at om du bruker penger på reise eller utstyr, vil du komme rikere ut i den andre enden. Rik på den måten at du har et liv du selv ønsker deg, og opplevelser og kunnskap som senere gir minner som varer evig.

Låne eller spare?

Tenk deg godt om før du tar opp lån. Ofte er det nok å spare penger i en viss periode. Mange ønsker å spare penger til noe konkret som ikke ligger alt for langt frem i tid. Kanskje handler det om egenandelen til leiligheten, ny bil eller et bryllup.


Spar kortsiktig

Kortsiktig sparing kan være så mangt, men tidsperioden frem til pengene skal brukes bør bestemme hvordan pengene skal spares. Vi mener du bør legge opp til en relativt sikker spareplan hvis det er mindre enn fem år til pengene skal brukes. Da vil aksjer og aksjefond antakeligvis gi for høy risiko.

En vanlig bankkonto vil dessverre gi dårligereavkastning enn dagens inflasjonsnivå. Hvis du plasserer pengene her, mister de verdi. Ett alternativ kan være å binde pengene i noen år. Hvis du aksepterer litt høyere risiko, kan pengene plasseres i et rentefond. Ligger sparemålet heller 5 enn 1–2 år frem i tid kan blandingsfond være en god spareform.

Relaterte artikler

Hva sier kundene våre?

Se alle anmeldelser