Bruk av hyttelån

Et hyttelån er når du vil låne for å kjøpe en fritidsbolig. Det er på samme måte det samme som et vanlig boliglån, ettersom det ofte er det samme eierskapet som en helårsbolig, men derfor gis det fortsatt noen lån spesielt for å låne til en fritidsbolig.

Hvis du trenger hyttelån

Zensum kan i utgangspunktet hjelpe alle som ønsker å ta et lån til en hytte. Det er forskjellige faktorer som spiller inn og som avgjør om du kan få låne og hvor mye, samt om du kan få hyttelån uten egenkapital. Det kan også svinge mellom Zensums partnere, men Zensum er her for å hjelpe deg med alt.

Fordeler med hyttelån i stedet for boliglån for fritidsbolig

Selv om et lån for en hytte og et normalt boliglån er mer eller mindre det samme, er det fortsatt noen forskjeller mellom lånene. Dette kan blant annet være størrelsen på lånet, men også vilkårene, så det er alltid en god idé å ta opp det riktige lånet for akkurat det du trenger det til.

Slik søker du om hyttelån gjennom Zensum

Hvis du har bestemt deg for at du vil ta et hyttelån gjennom Zensum, kan du fylle ut skjemaet vårt online her, så kontakter vi deg så snart som mulig. Når du fyller ut skjemaet vårt, må du sende inn informasjon om deg selv, samt størrelsen på hjemmet ditt. Du kan også ringe oss og ta et lån over telefon, hvis du foretrekker det.