Lånetilbud fra flere banker

Zensum er en gratistjeneste som lar deg søke lån hos flere banker samtidig. Vi sender ut søknaden din til alle bankene vi samarbeider med og holder deg oppdatert om eventuelle tilbud. Den klart største fordelen ved å sende ut søknaden din til flere banker, er at bankene vet det er flere konkurrenter i spill, noe som forhåpentligvis (og i de fleste tilfeller) betyr du får de laveste rentene banken kan tilby deg. Siden tjenesten vår er gratis, innebærer det heller ingen risiko for deg, og du står fritt til å velge om du vil gå videre med en eventuell låneavtale eller ikke.

Vi legger stor vekt på å gi deg en god opplevelse når du sammenligner lån gjennom vår tjeneste. Vår kundeservice står klar til å veilede deg eller svare på spørsmål du har angående lån.

Søke lån – enklere kan det ikke bli

Vi gjør det enkelt for deg å søke lån. Når du legger inn en søknad gjennom Zensum vil vi kontakte alle bankene vi samarbeider med. I søknaden skal du fylle inn informasjon om deg selv og eventuelt en medsøker. Vi trenger også å vite hvor mye penger du vil låne og hva som er ønsket nedbetalingstid. Deretter kan du lene deg tilbae mens vi gjør all jobben for deg. Når bankene har vurdert søknaden vil du få eventuelle lånetilbud løpende og velge den laveste renten.

Lån opptil 600 000 kroner

Du kan låne opptil 600 000 kroner gjennom våre samarbeidspartnere og vil i de langt fleste tilfeller få svar allerede innenfor et døgn (24 timer). Hvor mye du låner og hvor lenge, vil selvfølgelig være opp til deg og banken, men det er helt gratis å søke lån gjennom oss. Alle som oppfyller kravene til å låne er velkomne til å legge inn søknad eller ta kontakt med vår kundesupport.

Zensum er en forholdsvis ny aktør i Norge, men i Sverige har Zensum bidratt til at over 600 000 personer har fått lån gjennom våre svenske samarbeidspartnere. Vi vet godt hva våre kunder vil ha og hvordan vi kan komme i mål sammen. Ta kontakt med vår kundeservice om noe er uklart eller du har spørsmål – vi gleder oss til å hjelpe deg på veien mot ditt neste lån.