Ta opp lån med sikkerhet i bolig gjennom Zensum

Dersom du skal pusse opp boligen din eller kanskje drive med nødvendig vedlikehold, kan det å ta opp lån med sikkerhet i bolig være løsningen. Når du setter boligen som pant, vil banken gi deg bedre vilkår enn når du tar opp lån uten sikkerhet. Det er fordi banken ikke tar så stor risiko ved å låne deg penger. Det er likevel viktig at du tilfredsstiller bankens krav til blant annet alder og inntekt. Det kreves også at du har god betalingshistorikk. Dersom du eier boligen sammen med en annen, må dere ta opp lånet sammen. Det er ikke mulig å ta opp lån med sikkerhet uten å fortelle dette til den andre deleieren.

Forbrukslån med sikkerhet

Et forbrukslån med sikkerhet gir deg bedre vilkår hos banken. Det betyr at du får lavere rente. Når du søker gjennom Zensum, sikrer du at du får så lav rente som mulig. Da vil alle bankene konkurrere om deg som kunde, og du kan velge det tilbudet som har den aller laveste renten. Det er også mulig å ta opp lån med sikkerhet i annen bolig. Det viktige her er at boligen din har nok friverdi til at du kan stille den som pant. Husk at du kun kan låne opptil 5 ganger din egen inntekt, og alle lån med og uten sikkerhet teller.

Lån trygt gjennom Zensum

Å låne penger til oppussing og vedlikehold kan øke verdien på boligen din. Å sette boligen i pant er likevel et stort skritt, og derfor bør du sørge for at utgiftene blir så lave som mulig. Zensum hjelper deg ikke bare med å søke lån med sikkerhet i bolig hos mange banker samtidig. Vi kan også hjelpe deg med å vurdere lånetilbudene du mottar, og se på din økonomiske situasjon sammen med deg.