Søk studielån gjennom Zensum – lån fra 10 000 kroner

Vi tilbyr lån fra 10 000 kroner gjennom våre samarbeidende banker. Som student kan det være nødvendig å låne penger til bøker og mange andre ting, og da kan et studielån være løsningen. Så lenge du oppfyller kravene til alder og inntekt, er det mulig å søke lån gjennom oss.

Du trenger bare å utfylle én eneste søknad, deretter vil vi sende den ut til alle bankene vi samarbeider med. Etter forholdsvis kort tid vil du få svar og kan velge tilbudet med lavest rente. Vi gjør vårt beste for at du skal få flere tilbud å velge mellom, noe som gir deg større valgfrihet.

Betal ned studielån i en valgfri periode

Når du søker om studielån gjennom Zensum, kan du velge ønsket nedbetalingstid. Vi vil anbefale deg å nedbetale over så lang tid at du kan håndtere avdragene, men uten at det koster for mye. Maksgrensen er 5 år for nye lån, men om du refinansierer studielånet kan du låne i inntil 15 år.

Desto lengre nedbetalingstid på lånet, desto dyrere blir det. Derfor vil vi anbefale deg å ha et komfortabelt månedsbeløp (som vil være avhengig av lånebeløp, rente og løpetid), fordi du kan alltid betale inn ekstra, eller innfri lånet, når du ønsker.

Det er mulig å få studielån sammen med medsøker

Hvor mye/om du kan låne og hvilken rente du får, vil avgjøres av en overordnet vurdering fra bankens side. Har du mulighet, kan det være en løsning å ha med medsøker. Dette kan presse ned renten på studielånet ytterligere, fordi sammen vil dere få en bedre kredittscore, noe som gjør risikoen mindre for banken – og dermed tilbøyelige til å tilby en lavere rente på lånet.

Vi tilbyr også muligheten for å refinansiere lån, noe som kan være en mulighet om du synes du har en høy rente på lånet ditt. Vi tilbyr lån inntil 600 000 kroner gjennom bankene vi samarbeider med.