Hei! Trenger du et nytt lån? Vi hjelper deg gjerne med å finne det rette.

Et raskt lån er ikke alltid et bra lån, eller det riktige for deg. Det kan rett og slett bli veldig feil, så sammenlign alltid flere långivere. Vi formidler bare tilbud fra långivere som oppfyller Zensumkravene våre for ansvarlig utlån. Søk gjennom å fylle ut dette skjemaet – da får du raskt ulike tilbud du kan velge mellom. Eller velge bort. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis vi kan hjelpe deg.

Hvor mye ønsker du å låne?

240.000 kr

Beløp

Hvor mye ønsker du å betale tilbake i måneden?

2.568 kr

Månedligkostnad (14 år)
Skal lånet brukes til refinansiering?
Priseksempel: Effektiv rente: 6,92%, 82 440 kr i gebyr, 300 000 kr over 5 år. Total lånekostnad 382 440 kr.

Generell produktinformasjon: Løpetid  fra 1-15 år. Dersom du skal bruke lånet til refinansiering kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys. Effektiv rente fra 6,15% til 29,9%
Ja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Med en enkel process, personlig service och ansvarsfull utlåning, hjälper vi dig att hitta rätt lån.

Vi streber alltid etter å gi deg den beste servicen i bransjen og jobber utelukkende med långivere som oppfyller våre krav til ansvarlig utlån. At det blir riktig er viktig for oss. I en verden full av forskjellige långivere ønsker vi i Zensum å gjøre det lettere for deg å finne det riktige lånet for deg på en sikker måte. Zensum-krav er vår egen kravetikett. En måte for oss å kreve ansvarlig utlån for både oss selv og långiverne vi samarbeider med. Med ansvarlig utlån mener vi ganske enkelt lån som ikke gjør det for mennesker - men hjelper dem.

Medsøkere - sammen er dere sterke

Visste du at en medsøker vanligvis gir oss en mye større mulighet til å finne det riktige lånet for deg. Mange banker og långivere ser større sikkerhet - og dermed større muligheter, når du er to som er på lånet. Det hjelper oss å hjelpe deg med bedre forhold.

Vanlige og uvanlige spørsmål.

Hvordan kan jeg komme med en klage?

Hos Zensum streber vi alltid etter å hafornøyde kunder. Hvis du er misfornøyd med tjenesten vår, eller har en klage, kan du kontakte vår klageansvarlige på kundeservice@zensum.no eller 23 96 52 00, eller sende et brev til:

Zensum AS klager manager - C/O Business Sweden, PB 1681Vika, 0120 OSLO