Lån med sikkerhet i bil gjennom Zensum

Ønsker du lån med sikkerhet i bil, har vi god erfaring med dette. Send inn kun en lånesøknad for å få flere tilbud. Vi hjelper deg med å finne långivere, og sørger for at tilbudene kommer direkte til deg. Tjenesten er gratis for deg, og du forplikter deg ikke til noe. Så lenge du ikke har signert lånepapirer kan du når som helst avbryte søkeprosessen. Vi er også opptatt av at du ikke skal låne mer enn hva du kan betjene av lån. Ta gjerne kontakt på telefon, e-post eller via kontaktskjemaet vårt, om du trenger hjelp.

Når du stiller bilen som pant

Vi her hos Zensum kan ikke si hva bilen din er verdt, og hvor stort lån den kan settes i pant for. Hver enkelt långiver har egne betingelser, men noen faktorer spiller inn hos de fleste bankene. Det første er alderen på bilen, og hva den har som listepris. Jo nyere bil, desto bedre sikkerhet har banken for lånet. Noen banker krever at bilen skal være helt ny og med full kasko for å bruke den som sikkerhet. Renten du tilbys fastsettes ofte utfra bilens verdi, og hvor mye den kommer til å synke i verdi i løpet av lånets løpetid. La ikke dette skremme deg fra å stille bilen som sikkerhet. Du vil oppnå bedre betingelser med en bil i pant enn uten.

Kostnader ved et lån med sikkerhet i bil

Ja, det koster noe å låne penger. Men, vi samarbeider med nøye utvalgte långivere for å sikre deg de beste lånebetingelsene. Det første de fleste tenker på når det kommer til kostnader ved et lån er renteutgiftene. Det er den effektive renten som teller når det kommer til månedskostnadene, og ikke den nominelle. Det er noe du bør være oppmerksom på når du sammenlikner lånetilbud. Se også på hvor lang løpetid du vil ha på lånet. De fleste lånene via oss har 5 års løpetid. Klarer man å betale raskere, vil det være noen kroner spart, alt etter hvor stort lånet er.

Hvorfor kredittsjekker vi deg?

Et lån skal alltid betales tilbake. Her hos Zensum ønsker vi ikke å gi lån i "øst og vest". Vi ønsker at våre kunder skal være i stand til å betjene lånene sine, og samtidig ha penger til overs til andre ting. Gjeldsregisteret viser opplysninger om all usikret gjeld du har. Ut fra hva vi ser der kan vi bedre hjelpe deg med størrelsen på lånet, slik at du over tid ikke ender i økonomiske vansker. Samtidig er denne kredittsjekken nyttig for bankene og hva de kan tilby deg. Dette gjelder spesielt når det kommer til renten. Selv om du søker lån med sikkerhet i bil, ønsker bankene å sjekke hva du har av eksisterende gjeld og om du har noen betalingsanmerkninger.