Velkommen! Er du interessert i å samle inn lån? Klokt!

Få kontroll over din økonomi! Trenger du refinansiering for å bli kvitt kostbare smålån og kreditter, eller kanskje du vil ønsker å pusse opp uten å benytte oppsparte midler. Våre långivere gjør det de kan for å finne løsningen som passer for din økonomi!

Hvor mye ønsker du å refinansiere?

240.000 kr

Refinansieringsbeløp

Hvor mye ønsker du å betale tilbake i måneden?

2.568 kr

Månedligkostnad (14 år)
Skal lånet brukes til refinansiering?
Priseksempel: Effektiv rente: 6,92%, 82 440 kr i gebyr, 300 000 kr over 5 år. Total lånekostnad 382 440 kr.

Generell produktinformasjon: Løpetid  fra 1-15 år. Dersom du skal bruke lånet til refinansiering kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys. Effektiv rente fra 6,15% til 29,9%
Ja
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Med en enkel prosess, personlig service og ansvarlig utlån hjelper vi deg med å finne riktig lån.

Vi streber alltid etter å gi deg den beste servicen i bransjen og jobber utelukkende med långivere som oppfyller våre krav til ansvarlig utlån. At det blir riktig er viktig for oss. I en verden full av forskjellige långivere ønsker vi i Zensum å gjøre det lettere for deg å finne det riktige lånet for deg på en sikker måte. Zensum-krav er vår egen kravetikett. En måte for oss å kreve ansvarlig utlån for både oss selv og långiverne vi samarbeider med. Med ansvarlig utlån mener vi ganske enkelt lån som ikke gjør det for mennesker - men hjelper dem.Medsøkere - sammen er dere sterke

Visste du at en medsøker vanligvis gir oss en mye større mulighet til å finne det riktige lånet for deg. Mange banker og långivere ser større sikkerhet - og dermed større muligheter, når du er to som er på lånet. Det hjelper oss å hjelpe deg med bedre forhold.

Vanlige og uvanlige spørsmål.

Hvordan kan jeg komme med en klage?

Hos Zensum streber vi alltid etter å hafornøyde kunder. Hvis du er misfornøyd med tjenesten vår, eller har en klage, kan du kontakte vår klageansvarlige på kundeservice@zensum.no eller 23 96 52 00, eller sende et brev til:

Zensum AS klager manager - C/O Business Sweden, PB 1681Vika, 0120 OSLO