Kalle – CTO

Jeg er stolt over at vi vil det beste, at vi tar ansvar og at vi faktisk tror på at vi kan endre en temmelig ensrettet bransje.

2 min
lesing
Hei, Kalle!
CTO – Hva betyr det egentlig?
Jo, det er en nokså pompøs tittel som betyr Chief Technology Officer. Jeg er ansvarlig for alle som jobber med de tekniske delene av Zensum. Sammen er vi ansvarlige for at teknologien fungerer på en trygg og enkel måte for kundene våre. Vi tror på moderne teknologi, men aldri for teknologiens egen skyld – bare for kundens beste.
Wow, hva gjorde du før du kom til Zensum?
Rett før jobbet jeg bl.a. med digitale kassesystemer hos en bedrift som heter Kaching. Målet var at det skulle være raskt, pålitelig og enkelt å bruke, noe som ligner mye på hvordan vi tenker hos Zensum. Utenom det har jeg jobbet i en bedrift innenfor videostreaming, drevet for meg selv og jobbet på TV4. Alltid med teknologi, og alltid med kundeopplevelsen som viktigste fokus.
Er du 300 år, eller? Ærlig talt, hvor gammel er koden din?
Haha, nei «koden» min er bare 30 år, men jeg har jo to hender og har jobbet parallelt med ulike prosjekter så lenge jeg kan huske.
”Teknologi i verdensklasse blir til service i verdensklasse.”
På hvilken måte bidrar akkurat du i din rolle til service i verdensklasse?
Jeg bidrar gjennom å sørge for at vi har de aller beste digitale utviklerne som vi kan finne. Sammen bygger vi digitale opplevelser som gjør det enklere for mennesker når de leter etter et bedre lån. Det er ofte en forvirrende og litt ensom opplevelse, det er mange som roper etter både ny teknologi og det beste lånet, og her vil vi utgjøre en forskjell.
Hva er du stolt av med Zensum?
At vi vil det beste, at vi tar ansvar og at vi faktisk tror på at vi kan endre en temmelig ensrettet bransje.
Vi takker digitalguden for Kalle. Kalle er nemlig ikke et ordentlig menneske – han er satt sammen av ettall og nuller. Det er i alle fall det man sier. Hvis du har du forslag til Kalle, kan du alltid maile han på: bedreteknologitakk@zensum.no

March 22, 2020